• Gratis verzending vanaf €250,-
  • 500m2 showroom in Geldrop (Mierlo)
  • 100% maatwerk door Lars

Maatwerk stalen deuren eindeloze mogelijkheden

Stalen deuren zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. De stalen deuren van HAL52 interieur worden volledig geproduceerd in onze eigen werkplaats in Mierlo. Een stalen deur is niet alleen een echte eyecatcher in het interieur maar geeft ook ontzettend veel gemak. Door de ranke stalen profielen en grote oppervlakte glas hebben de deuren een luxe en stijlvolle uitstraling.

Er zijn verschillend soorten stalen deuren. Denk hierbij aan taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren of complete vouw wanden. Doordat wij alle deuren in eigen productie maken passen ze dan ook in iedere woning.

STALEN DEUREN, een unieke eyecatcher in huis!

Bent u op zoek naar mooie stalen deuren? Bij HAL52 maken we alle stalen deuren geheel naar wens. Of u nou een scharnier-, taats of schuifdeur met of zonder zijpanelen wenst, bij HAL52 is niets te gek. Doordat alle deuren op maat gemaakt worden, hebben wij eindeloze mogelijkheden.

Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur komt het meest in de buurt van een traditionele deur zoals we gewend zijn. De stalen scharnierdeuren worden voorzien van een slank stalen kozijn. Het stalen kozijn wordt volledig in de gewenste kleur gepoedercoat. De stalen deur hangt doormiddel van paumelle scharnieren aan het stalen kozijn. Het grote voordeel van stalen scharnierdeuren met paumelle scharnieren is dat de deur volledig geopend kan worden. De deur kan maar liefst geopend worden tot 180 graden. In tegenstelling tot taatsdeuren. Deze kunnen maar tot 90 graden geopend worden. Nog een bijkomend voordeel van stalen scharnierdeuren is dat de deur volledig in het kozijn valt. Hierdoor minimaliseer je de kans op geluidsoverdracht en tocht.

Hoe sluit een stalen scharnierdeur?

Er zijn verschillende manieren om een stalen scharnierdeur te laten sluiten. Dit doormiddel van de traditionele deurklink. Wanneer er gekozen wordt voor een traditionele deurklink wordt er een onderbreking gemaakt in het glas. De slotkast welke nodig is wordt volledig weggewerkt in de deur. Het bijkomend voordeel van een traditionele deurklink is dat er een kozijn rubber gemonteerd kan worden. Hierdoor kunt u de deur nagenoeg geruisloos sluiten. Een andere manier om een stalen scharnierdeur te sluiten is doormiddel van een magneetsluiting. Bij gebruik van een magneetsluiting wordt er een magneet gemonteerd in de stalen deur. Wanneer de magneet bij het kozijn komt wordt de deur op zijn plek gehouden. Dit is de meest gekozen manier van sluiten bij een scharnierdeur. Het voordeel van een magneetsluiting is dat er geen traditionele deurklink nodig is, en dus geen onderbreking in het glas. We kunnen dus kiezen voor een stalen ranke greep. Dit geeft de deur nog meer karakter.

Waar worden scharnierdeur veelal voor gebruikt?

Scharnierdeuren kunnen in bijna elke ruimte van de woning gebruikt worden. Veelal zien we stalen scharnierdeuren tussen de entree en de woonkamer van de woning, maar dat niet alleen. Scharnierdeuren worden ook veelal gebruikt op kantoren, buitenverblijven of gewoon op het toilet of de badkamer. Wanneer dit het geval is voorzien we de deur van een toiletslot.

Scharnierdeuren worden vaak voorzien van helder letsel beschermend glas, maar er is meer! Naast het heldere glas hebben we nog vele andere soorten glas. Denk hierbij aan donker getint, melk glas, bruin glas of glas met een structuur. Als enige in Nederland bieden wij ook letsel beschermend zwart glas aan. Dit is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een toilet of badkamer.

Wat kost een stalen scharnierdeur?

De kosten voor een stalen scharnierdeur van HAL52 hangen af van diverse factoren. Denk hierbij aan de afmeting, model, kleur, type sluiting en het type glas. De richtprijs van een stalen scharnierdeur ligt tussen de €1950 en de €2150 euro. Wilt u liever een passende offerte laten maken? Maak dan een afspraak in onze showroom of vul ons offerteformulier in.

Taatsdeur van staal

De meest bekende stalen deur is de taatsdeur. De stalen taatsdeuren van HAL52 interieur geven een luxe en tijdloze uitstraling aan iedere woning. De deuren worden voorzien van een pivoterend scharnier die we volledig in de deur verwerken. De scharnierpunten worden in het plafond en de vloer gemonteerd en hebben maar minimale ruimte nodig. Zo kan dit dus ook prima in combinatie met vloerverwarming. Een bijkomend voordeel van taatsscharnieren is dat de deur geen kozijn nodig heeft en het dus lijkt of de deur volledig vrij in de ruimte lijkt te bewegen. Stalen taatsdeuren van HAL52 interieur worden alleen voorzien van hoogwaardige kwalitatieve taatsscharnieren. Taatsdeuren kunnen maar liefst een maximaal gewicht hebben van 500kg.

Wat is het voordeel van een taatsdeur?

Het voordeel van een stalen taatsdeur is dat deze deuren naar beide kanten open kunnen en u er dus gemakkelijk doorheen kunt lopen, maar dat is niet het enige. Wanneer u de deur gemakkelijk geopend heeft hoeft u deze niet meer te sluiten. Een taatsdeur valt altijd geruisloos terug naar zijn nul positie. De taatsdeuren kunnen ook volledig open gezet worden op 90 graden, hierdoor ziet de ruimte er direct uitnodigend uit. Daarnaast oogt een staatsdeur slanker doordat het geen kozijn heeft.

Wat kost een stalen taatsdeur?

De kosten voor een stalen taatsdeur van HAL52 hangen af van diverse factoren. Denk hierbij aan de afmeting, model, kleur, type sluiting en het type glas. De richtprijs van een stalen taatsdeur ligt tussen de €1950 en de €2150 euro. Wilt u liever een passende offerte laten maken? Maak dan een afspraak in onze showroom of vul ons offerteformulier in.

Schuifdeur van staal

Schuifdeuren van staal zijn ideaal voor binnenshuis. Schuifdeuren zijn zeer ruimte besparend doordat deze deuren geen draaicirkel hebben. Er is enkel een nis of wand nodig waar de schuifdeur voorlangs kan schuiven. Daarnaast is het ook mogelijk dat een schuifdeur verdwijnt in (of tussen) twee wanden. Hiervoor is dan een dubbele wand nodig. HAL52 levert diverse soorten schuifdeuren. Denk hierbij aan schuifdeuren met een softclose en softopen functie, dat wil zeggen dat deze altijd rustig zal sluiten en nooit hard dicht valt. Ook bij het openen zal de deur nooit hard tegen het zijlicht of tegen de muur klappen.

Wat is het voordeel van een schuifdeur?

Stalen schuifdeuren zijn ruimtebesparend door het schuifsysteem en zijn daardoor de ultieme oplossing om eenvoudig 2 ruimtes van elkaar te scheiden. Door de slanke profielen kunnen ook kamers die normaal misschien minder belicht zijn, toch nog optimaal natuurlijk licht ontvangen. Doordat je door het glas heen kijkt, blijf je toch verbonden met de andere ruimte.

Wat kost een stalen schuifdeur?

De kosten voor een stalen schuifdeur van HAL52 hangen af van diverse factoren. Denk hierbij aan de afmeting, model, kleur, type sluiting en het type glas. De richtprijs van een stalen schuifdeur ligt tussen de €2000 en de €2300 euro. Wilt u liever een passende offerte laten maken? Maak dan een afspraak in onze showroom of vul ons offerteformulier in.

Stalen deuren in alle kleuren

Als u denkt aan stalen deuren, dan denkt u natuurlijk aan zwarte deuren. Maar bij HAL52 zijn de stalen profielen in iedere gewenste RAL-kleur te poedercoaten. Dit is een zeer sterke coat die niet snel zal slijten. De meest voorkomende manier van coaten is met fijnstructuur. De deur wordt niet 100% glad en heeft een iets ruw oppervlak, hierdoor zijn vlekken en vingerafdrukken veel minder of niet zichtbaar.
Opkomende kleuren zijn voornamelijk wit, brons, antraciet en messing. Dus wanneer u zwart net te hard vindt, zijn er talloze mogelijkheden.

Eigen Design

Naast de kleur kunt u ook zelf het ontwerp van de vakverdeling bepalen. Stalen binnendeuren zijn bij uitstek geschikt voor creatieve patronen. We kunnen de vakverdeling van uw deur bijvoorbeeld in ongelijke vakken verdelen of zelfs in schuine vakken. Alle deuren zijn voorzien van letsel beschermend glas. Ook deze zijn te verkrijgen in verschillende tinten. Denk hierbij aan donker getint, melk glas, bruin glas of glas met een structuur.

 

 

Stalen deur op maat door Hal52 Interieur

Maak een afspraak met Lars!

Maak kennis met Lars van Hal52 interieur. Je bent niet alleen online welkom maar ook zeker in onze prachtige showroom. Hier kun je altijd terecht voor interieuradvies, (stof)stalen of gewoon om inspiratie op te doen. We adviseren en helpen je graag bij het samenstellen van jouw maatwerk deuren!

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak, de koffie staat klaar!

Bezoek showroom